Friday, May 25, 2007

Αρεοπαγίτου 7μιση το πρωί

Στον υγρό πεζόδρομο, κείνται τα σώματα των μεθυσμένων "πολεμιστών" του χθεσινού τελικού, με τις κόκκινες και μαύρες φανέλες. Εκεί, κοντά στην Ακρόπολη, βρίσκονται τα ξεπνοϊσμένα κορμιά της μάχης με τους Λομβαρδούς, νιώθοντας την ήττα στο πετσί τους. Είναι όλοι στο χώμα και ο χώρος θυμίζει πεδίο μάχης άλλων εποχών...
Λίγο πιο κεί, κάποιοι περιμένουν να ανοίξουν τα τουριστικά καφέ, αφού έχουν ώρες μπροστά τους μέχρι την επόμενη πτήση τσάρτερ για την Αγγλία.
Οι κουρασμένοι μαχητές, έχουν κάνει το χρέος τους προς την ομάδα και την πατρίδα και τώρα επιστρέφουν πικραμμένοι και φορτωμένοι με πολλά λίτρα μπύρας που εμείς καταφέραμε και τους πουλήσαμε ως γνήσια "εμπορικά" μυαλά... Στο τέλος ρωτούν απεγνωσμένα:
"Can i use the toilet pls?"

2 comments:

evee said...

το ομολογώ.. είχα πολύ καιρό να μπω στο blog. Δεν είσαι και εσύ τακτικός βρε παιδί μου. Είδα αυτόν τον τίτλο και όχι την ημερομηνία και νόμιζα πως θα έλεγες για τη μάχη αρχιτεκτόνων και αρχαιολόγων για τον αποχαρακτηρισμό της γνωστής πολυκατοικίας της Διονυσίου Αεροπαγίτου... Δεν περίμενα πως θα το πω αυτό αλλά νομίζω πως είμαι μπερδεμένη.

Τι μαλακία εξαρχής η επιλογή αυτής της θέσης για το Μουσείο.

Sleeper in Metropolis said...

χα κι εγώ αυτό νόμισα :)

μεγάλη μαλακία με τη θέση πράγματι